Tyst ett tag

har det varit här på min blogg. Det beror på att jag har haft mycket att göra, lite energi och inte riktigt orkat. Jag har läst mycket, blandad kompott, varit på kurser och jobbat ganska mcyket. Fritiden har mest gått åt till att städa hemmet och vila. Sedan har jag ju shoppat en hel del, måste ordna en ny kamera så att jag kan lägga ut bilder på allt läckert.

Ny parfym

I dag har jag varit på NK och investerat i den nya parfymen från La Perla. Nu kan jag ju också tala om vad den heter, när jag kan läsa på flaskan J'aime. 755 kr för 50 ml. Nu hoppas jag bara att den verkligen är så god som jag tror. Nu har jag vant mig vid den nya Chaneldoften, men det är bra att ha några andra dofter att variera med.

Jag gick en snabb sväng bland damkläder också, Armani hade fått in en underbar dräkt som fanns i flera färger, snyggast var en mörk blågrå dräkt med kontrasterande foder. Enda nackdelen var priset, jackan kostade över 7 000 kr och kjolen nästan 3 000 kr. Det var så dyrt att jag inte ens orkade prova. Det blir bara så tråkigt om den sitter som gjuten och jag grips av ett habegär. Inte ens jag kan försvara en så dyr dräkt. Synd, för jag är övertygad om att den suttit hur bra som helst och varit som klippt och skuren.

MaxMara hade mycket snygg, till mycket mer överkomliga priser. Just när det gäller kläder så ligger jag lite lågt just nu, ska försöka gå ner några kilo till innan jag handlar. MaxMara hade ett par snygga capribyxor i cerise som jag tror att jag skulle kunna ha nytta av. Likaså en supersnygg blus/tunika i vit bomullsmuslin, den skulle också kunna vara en vettig investering- Ja ja, jag får väl se vad det blir. Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad. I morgon ska jag gå på bodypump och spinningexpress. Den här veckan har det inte varit mycket bevänt med träningen jag har varit alldeles för trött-

Angeläget



För mig känns det här väldigt angeläget, det är lätt att tro att man är odödlig.

Kräksjukan

Stackars mig, jag har drabbats av kräksjukan. Hela dagen i går låg jag i sängen när jag inte rusade ut  i badrummet för att kräkas. Det är verkligen en vidrig sjukdom, tur att den snabbt går över. I dag känner jag mig bättre, men litter i alla fall i sängen eftersom jag kanner mig ganska trött och lite svag.

Eftersom jag känner mig lite bättre idag så har jag lyckats läsa. Läste ut Begravd av Mark Billingham. Jag måste säga att jag blev grymt besviken, kände inte ens att jag riktigt forstod vad som hände, handlingen gick mig liksom spårlöst förbi. Annars brukar jag tycka att Billighams romaner tangerar obehaglighet på gränsen till äckel men den här tangerade absolut ingenting.

Nej du Mark, nu måste det bli uppryckning, jag har högre förväntningar än så på dig.

La Perla

I dag provade jag La Perlas nya parfym på NK, det är nästan så att jag tror att jag har en ny favorit på gång. Den var väldigt trevlig, så trevlig att jag var tvungen gå tillbaka för att testa lite mer. Först tog jag lite på handryggen, gick igenom modeavdelningen och heminredningsavdeningen. Därefter kände jag bara att jag var tvungen att prova lite på handlederna också så då gick jag förbi parfymavdelningen och duschade lite på handpulserna också. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad parfymen heter, bara att den är från La Perla. 50 ml kostade 755 kr vilket nog kan anses högst rimligt, min Eau Premiere kostade 700 kr för 75 ml och då var det taxfree.

RSS 2.0