Äntligen rea hos NK!

Jag hade faktiskt ställt väckarklockan för att gå dit kl 07.00 imorse, men när den väl ringde kände jag att jag faktiskt inte orkade bry mig. Så jag sov lugnt vidare ett tag till. Först kl 10.30 klev jag in på NK och kollade snabbt in vad jag ville ha. Till min glädje så upptäckte att det var tur att jag följde min instinkt och inte brydde mig om gå upp tidigt. Just nu har NK två par skor som jag vill ha, inget var på rea. Alltså blev det ingen affär, inte idag. Däremot reade de jackorna som jag kollat lite på, nu var det 40% rea. Dessutom hade de en modell som var ett prov (sample) som kostade 500 kr. Det slutade med att jag klev ut med tre jackor från Barbour. Jag är riktig slösmaja, men alla jackorna kommer att bli perfekta
senare i sommar och i höst. Jag tycker inte rean på NK känns lika lockande längre, kanske är det jag som blivit blasé.




Midsommar i Flen

Så var den här helgen över och jag har till min förvåning överlevt en helg på landet! Jag som annars knappt ens ser djur på bild har faktiskt varit i ladugården och beundrat den nykläckta kalven. Till och med jag måste medge att den var väldigt söt där den stod, men jag tyckte synd om den som var skild från sin mamma Kossan. Förutom kossor fanns det höns (tycker jag är frukltansvärt obehagliga djur) massor av katter (skygga) samt en tax som var riktigt rolig, pigg och ivrig.

Det fanns ju inte mycket som lockade i Flen, jag tror inte jag hade kunnat shoppa ens om jag hade försökt. Vi åkte in till Flen köpte mat och åkte hem igen. Fast jag måste säga att Ica fick pluspoäng, samma dag som jag kom hade min väninna handlat lövbiff. Tyvärr var den så seg att den inte gick att äta, trots tappra försök. När hon påpekade detta dagen därpå fick hon ersättning med det dubbla, det tycker jag var bra.. Inget tjafs eller ifrågasättande.

Något midsommarfirande blev det inte direkt, vi åt hemma och gick sedan en långpromenad. Så nu har jag haft mer än tre veckors total vila. Vilar jag lite mer så kommer jag att vegetera totalt.


Helgen till ära så hade jag fixat läckra gröna naglar med glitter. Ja det var ju förstås inte jag utan min duktiga nagelteknolog Marie.


Föga frestar Flen

Nu har jag, mot bättre vetande övertalats att tillbringa midsommarhelgen i Flen. Har idag åkt tåg från Stockholm till Flen, trångt och mysigt (eller inte). Men det gick ju i vart fall hyfsat snabbt. Sedan följde bilfärd långt ut i skogen. Har finns absolut inget som frestar, bara kor, kalvar (ganska söta måste medges), hundar samt ungefär en miljard katter. Det blir nog en livad midsommar, fast lite stillhet kanske bara gör mig gott. Jag får titta på mina gröna glittrande naglar och glädjas åt dem. Om jag orkar i morgon så ska jag berätta lite om den ofrivilliga tystnaden.


En ofrivillig tystnad

Det har varit tyst här ett tag. Anledningen är att jag varit instängd på sjukhus, inte min idé utan en ambitiös ST-läkares. Så vad har jag gjort`? Sovit, ätit, sovit. ätit osv. Naturligtvis har jag gått upp i vikt, så nu är jag större än någonsin. Mitt nästa inköp måste bli en badrumsvåg, måste bara kolla att den klarar liten elefant, för det är så jag känner mig..................

RSS 2.0